W-Star Redukce Lightning HDMI, Digital AV pro ipad, iphone, light-HDMI1
 


W-Star Redukce Lightning HDMI, Digital AV pro ipad, iphone, light-HDMI1

Výrobce
W-STAR

 
skladem
 

Redukce propojuje iphone HDMI nebo ipad s televizí a monitorem, včetně přenosu zvuku. Redukce přenáší obraz i zvuk Lightning na HDMI. (5. generace)

Cena:
219,00Kč
bez DPH 180,99Kč
 
Dostupnost: více než 10 ks, Kód: light-HDMI1
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Mohlo by vás také zajímat

Popis produktu

Snadno a jednoduše přeneste obraz ze svého iPhone s konektorem lightning to HDMI. Potřebujete k tomu tuto redukci, HDMI kabel a nabíječku 5V/2A.

Redukce pro přenos obrazu a zvuku z vašeho ipadu, iphone s konektorem Lightning na televizi nebo monitor s konektorem HDMI. Podporuje Lightning konektor (5. generace)
Pomocí této redukce můžete zrcadlit obraz i zvuk vašeho iphone, ipadu. Při použití redukce lze zařízení nabíjet a zároveň zobraozvat obraz a přenášet zvuk. Můžete tak s přáteli a rodinou sdílet například fotky a videa z dovolené nebo z výletu.

Podporovaná zařízení: iPad, iPod, iPhone 5/ 5s/ 6/ 6s/ 6 plus/ 6s plus/ 7/ 7 plus 8/ 8 plus X / XR /XS /XS max /iPad 4/ mini

UPOZORNĚNÍ - Nezapomeňte: Pro správnou funkčnost vždy připojte napájecí adaptér o minimálním výkonu 5V/2A.
Redukce nepodporuje přenos videa z programů HBO GO, Netflix, Aple TV+, Google Movies, Amazon Prime Video a pod. Společnost Apple tyto služby nepodporuje.

Funkčnost s iOS
Funkčnost ověřena s verzi iOS 15.7.3, 15.7.6, 15.7.7 a 15.7.8
HDMI redukce nepodporuje verzi iOS 16 a novější (apple softwarově přenos na HDMI zakázal, zákaz se týká i originálních redukcí apple)

konektor 1: Lightning
konektor 2: Lightning + HDMI
délka 15cm
barva bílá

Postup zapojení:
1. Zapojte napájení (nabíječku a napájecí kabel) do konektoru Lightning na redukci, napájecí adaptér o výkonu minimálně 5V/2A.
2. Redukci zapojte do svého iphone nebo ipadu a vyčkejte asi 15 sekund, na telefonu se vám zobrazí ikonka nabíjení.
3. Připojte redukci a povolte na iphone nebo ipadu "důvěřovat tomuto zařízení"
4. Připojte HDMI kabel do redukce (HDMI kabel musí podporovat rozlišení 4K/ 1080P)
5. Nyní vidíte plochu svého iphone nebo ipadu na televizi nebo monitoru.

Tipy, jak postupovat, když se Vám redukce nepodaří propojit s telefonem:

Pokud se vám nezobrazí po připojení redukce na telefonu ikonka nabíjení, redukce nebude fungovat, vyměňte kabel napájení za jiný a připojte redukci znovu. Občas zlobí i originální kabely, se kterými běžně nabíjíte telefon, kabel může být někde nalomený nebo poškozený, na nabíjení telefonu je ještě dostačující, ale na propojení s redukcí kabel již nebude fungovat. Také si zkontrolujte zdířku napájení na svém telefonu, často je zanesena prachem i jinými drobnými nečistotami a nedochází pak k dobrému kontaktu s nabíjecím kabelem.

UPOZORNĚNÍ:
Funkčnost ověřena s verzi iOS 15.7.3, 15.7.6, 15.7.7 a 15.7.8
HDMI redukce nepodporuje verzi iOS 16 a novější (apple softwarově přenos na HDMI zakázal, zákaz se týká i originálních redukcí apple)

Jedná se o neoriginální příslušenství a nekompatibilita se může objevit. Pokud požadujete 100% kompatibilitu, je vhodnější používat pouze originální příslušenství.


Technická specifikace může být změněna bez výslovného upozornění, obrázky jsou pouze ilustrativní.

Parametry

Komentáře

 

logo