W-Star Endoskopická kamera WSP130 sonda 3,9mm, délka 2m, LCD 1080P HD WSP130-39-2
 


W-Star Endoskopická kamera WSP130 sonda 3,9mm, délka 2m, LCD 1080P HD WSP130-39-2

Výrobce
W-STAR

 
skladem
novinka
 

Průmyslový endoskop 4,3" 1080P HD kamera 3,9mm, tvrdý kabel 2m, CZ Menu, možnost nahrávání videa a ukládání fotek

Cena:
2.238,00Kč
bez DPH 1.849,59Kč
 
Dostupnost: 5-10 ks, Kód: WSP130-39-2
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Mohlo by vás také zajímat

Popis produktu

Průmyslový endoskop s českým menu W-star WSP130 s mini kamerou o průměru 3,9mm a délkou sondy 3,7cm a 2m tvrdým kabelem. KAMERA o průměru 3,9mm, která díky velmi malému průměru umožňuje použití ve velmi drobných prostorech . Led baterka v horní části displeje přijde vhod když si potřebujete na něco posvítit. Ovládá se samostatným tlačítkem vlevo nahoře.

Dosatečně veliká obrazovka 4,3"HD 1080P s LCD displejem se snadno ovládá a jistě vás potěší menu v češtině. Endoskp je připraven k použití ihned po zapnutí. K připojení není třeba používat smartphone s WIFI a není potřeba stahovat žádný software nebo ovladače. Endoskopická kamera pracuje samostatně, nemusíte se tedy bát, že si v práci ušpiníte nebo rozbijete svůj drahý telefon ani řešit kompatibilitu přístrojů. Jednoduše zapnete a funguje.

Průmyslová inspekční kamera má rozlišení 1920 x 1080P HD 4,3" barevný LCD displej, která umožňuje pohodlněji provádět průzkum oblasti a zároveň prohlížet fotografie a videa v HD. Tyto vlastností zaručují přehlednější a efektivnější řešení problémů. Zobrazení snímaného obrazu na displeji lze libovolně volit, můžete prohlížet obraz z kamery a rotovat jej. Vodotěsná inspekční kamera s odolností proti vodě s IP67, má 6 nastavitelných LED diod s možností regulace přísvitu, díky tomu získáte jasný obraz i za tmy. Tvrdý kabel dlouhý 2m se snadno přizpůsobí a tvaruje. Plně nabitá dobíjecí baterie vydrží přibližně 3 hodiny provozu.

Průmyslový endoskop je vynikající pomůcka pro kontrolu potrubí nebo oblastí, které nejsou viditelné pouhým okem. Inspekční kamera je široce používána při údržbě automobilů, mechanické kontrole, opravě potrubí jako kamera do odpadu, ke kontrole domácích spotřebičů, údržbě domu, kontrole konstrukce stěn, kontrole kanalizace nebo odpadu, ve výrobních závodech ke kontrole výrobních procesů atd. Endoskop Vám "prodlouží" ruce a oči.

OBSAH balení endoskopické kamery:
- endoskopická kamera - 1 hlavní kamera
- LCD digitální endoskop s ovládacím menu v češtině
-
uživatelská příručka
- datový kabel USB
- sada příslušenství - obsahuje háček, magnet, ochranný kryt a boční zrcátko.

Náš tip: Nejlepší ostrost obrazu dosáhnete ve vzdálenosti 6 cm od kamery.

Potřebujete mít lepší přehed? V nabídce máme endoskopy s 1, 2 kamerami i 3 kamerami (2 boční a 1 hlavní kamera v jedné hlavici).

PARAMETRY:
- endoskopická kamera - 1 přední kamera
- Kamera: průměr 3,9mm
- Display: 4,3" LCD 1080P barevný display
- Rozlišení: 1920 x1080p, nahrávání videa, obrázky
- Ukládání souborů: slot na SD kartu (až 128MB), není součástí dodávky
- Zorné pole sondy: 70°
- Ohnisková vzdálenost: 5cm - 500cm, 3cm - 500cm
- Délka kabelu: 2m tvrdý kabel
- Průměr sondy: 3,9mm
- Pomocný zdroj světla, 6 nastavitelných LED pro snadné použití v tmavém prostředí
- Stupeň krytí: voděodolná IP67, kabel s kamerou
- Kapacita baterie: 2600mAh
- Výdrž baterie: 3 - 5 hodin
- Jazyk endoskopické kamery: ČEŠTINA, angličtina, francouština, čínština, španělština, ruština, němčina, italština

Upozornění: Na bočním zrcátku je ochranná fólie. Pokud se vám zdá, že zrcátko není čiré, můžete ochrannou fólii strhnout. Máte-li jakékoli dotazy, neváhejte se nás zeptat.

Součástí produktu je baterie nebo akumulátor. Doba životnosti baterie nebo akumulátoru je šest měsíců (jedná se o spotřební materiál). Technická specifikace může být změněna bez výslovného upozornění, obrázky jsou pouze ilustrativní.

Parametry

Komentáře

 

logo