W-Star WIFI endoskop WEF1505m, 5m měkký kabel UHD 1200P, 8mm, iOS, adroid, PC
 


W-Star WIFI endoskop WEF1505m, 5m měkký kabel UHD 1200P, 8mm, iOS, adroid, PC

Výrobce
W-STAR

 
skladem
 

Endoskopická kamera WEF150 5m měkký kabel, 8mm, 8 LED diod, 1200P, HD, 2 Mpix, průmyslová inspekční boroskopická kamera IP67 voděodolná, IPhone, Android, PC

Cena:
799,00Kč
bez DPH 660,33Kč
 
Dostupnost: více než 10 ks, Kód: WEF1505m
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Mohlo by vás také zajímat

Popis produktu

Endoskopická kamera k mobilu s WIFI a 5m kabelem je vhodná pro nedestruktivní zhodnocení stavu nedostupného místa. Endoskopem se můžete rychle a jednoduše dostat do míst, které jsou dostupné jinak pouze zdlouhavým rozebíráním a následným složením do původního stavu. Endoskop můžete použít k zjištění stavu různých motorů, turbín, ke kontrole obráběných dílů a jejich povrchů. Tento oblíbený endoskop F150 můžete využít ve stavebnictví k vizuální kontrole nedostupného místa ve výrobě nebo opravárenství. Pokud hledáte inspekční kameru do potrubí, bude tento model tou správnou volbou. Oceníte jednoduchou práci s wifi endoskopickou kamerou s připojením na mobil: Soubory z wifi mini kamery si snadno jedním ťuknutím na displeji uložíte přímo do fotografií. Uložené fotografie můžete dále srovnávat a analýzovat.


Regulace osvětlení umožňuje regulovat přísvit pomocí8 LED diod a nalézt optimální osvětlení zkoumaného prostoru. Vodotěsná kamera s krytím IP67. Inspekční kameru lze rychle připojit k různým typům chytrých telefonů. HD wifi endoskop, průměr 8mm, kabel 5m, F150, 1200P, iOS, android

Obsah balení: WiFi vysílač, nabíjecí kabel usb/usbc, přísavka, háček, magnet, zrcátko, uživatelská příručka

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI:
- Model: F150
- Průměr objektivu: 8,0 mm
- Rozlišení: 1600X1200
- Velikost snímače: 1/5 palce
- Úhel záběru: 70°
- Snímkovací frekvence: 30 snímků za sekundu
- Přísvit: 8 led diod, regulovatelné
- Ohnisková vzdálenost: 5-10 CM
- Voděodolnost: IP67
- Pracovní teplota: 0°-70°C
- Napájení: vestavěná lithiová baterie 800 mAh
- Pracovní doba: 90 minut
- Formát obrázku: MJPEG
- Formát videa: MP4 Barva: černá
- Délka kabelu: 5m

Tipy našich techniků: Nejlepší obraz snímá kamera ze vdálenosti 5-10cm, Při menší nebo větší vzdálenosti se rozlišení snižuje. Objektiv neumí automaticky zaostřovat.

Jednoduché použití: 1. Stáhněte si aplikaci naskenováním QR kódu. 2. Zapněte vysílač Wifi. 3. Připojte kameru k vysílači Wifi. 4. Spusťe aplikaci, a nyní můžete sledovat obraz kamery.

Součástí produktu je baterie nebo akumulátor. Doba životnosti baterie nebo akumulátoru je šest měsíců (jedná se o spotřební materiál). Technická specifikace může být změněna bez výslovného upozornění, obrázky jsou pouze ilustrativní.

Parametry

Komentáře

 

logo