W-Star Sada nářadí pro sítaře WSNF1304 krimpovací kleště, tester kabelů, 11ks v brašně
 


W-Star Sada nářadí pro sítaře WSNF1304 krimpovací kleště, tester kabelů, 11ks v brašně

Výrobce
W-STAR

 
skladem
novinka
 

11 dílná sada nářadí pro síťaře obsahuje: tester kabelu rj45 a RJ11, krimpovací kleště RJ45, RJ12, RJ11, 6" boční štípací kleště, narážeč, 6" půlkulaté kleště s odstarňovačem izolace, koncovky RJ 45, 2x kšroubovák, nůž a další příslušenství včetně pouzdra.

Cena:
949,00Kč
bez DPH 784,30Kč
 
Dostupnost: 2-5 ks, Kód: WSNF1304
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Mohlo by vás také zajímat

Popis produktu

Sada obsahuje vše potřebné pro stavbu sítě, stačí již jen UTP kabel potřebné délky a můžete se pustit do síťařiny. Set je vhodný pro síťové specialisty i pro začínající studenty, kteří teprve objevují svět síťí. Cenově výhodné balení 11 ks nářadí pro techniky, kteří zajišťují stavbu sítí, telefonní rozvody nebo audio rozvody. Nemusíte shánět jednotlivé položky, vše potřebné pro krimpování ethernetových konektorů máte již připraveno v sadě.

V 11 dílné sadě naleznete nářadí na krimpování kabelů, odizolování, trasování, testování správného zapojeni. Tester síťových kabelů slouží k ověření kabelů RJ11, RJ45, obsahuje hlavní a ukončovací modul a umí otestovat správnost zapojení, odhalí chybné zapojení, přerušené obvody a zkraty apod. Zkoušečku ethernet kabelů lze použít i pro kabely s konektory RJ11, RJ12.

Odstraňovač izololace síťových kabelů - odizoluje vnější plášť kabelu Lan, plochého telefonního kabelu, a koaxiální kabely typu RG59, RG6, RG11, RG7 a mnoho dalších typů audiokabelů. Krimpovací nástroj na zástrčky RJ45 vám umožní vytvářet vlastní propojovací kabely na míru.

Sada nářadí pro síťaře 11ks
OBSAH BALENÍ:
- brašna s přihrádkami na uložení nářadí, máte tak vždy vše na správném místě
- Zkoušečka síťových kabelů vám pomůže odhalit nejčastější chyby v datových sítích, např. nesprávně zapojené UTP kabely nebo konektory, zkrat, přerušený nebo zlomený kabel, prohozené páry kabelu, tester testuje kabely osazené konektory RJ-11 a RJ-45, standard Cat5e i Cat6e, FTP i UTP kabely. Síťový tester umí otestovat i zabudované kabely, neboť část testeru lze oddělit a připojit na jeden z konců nainstalované kabeláže a druhý konec zapojíte do druhé části testeru. Tímto způsobem můžete testeovat kabel vedoucí z jedné místnosti do druhé.
- Kleště na ethernetový kabel - krimpovací kleště RJ45, RJ12, RJ11: 3 v 1 stříhají, odizolovávají a krimpují kroucenou dvoulinku, ethernetové, a datové kabely RJ45, konektory typ 8P8C, Cat5, Cat5e, Cat6
- Boční štípací kleště
- Půlkulaté kleště
- Šroubovák rovný a křížový
- Odizolovač kabelů rychle krouživým pohybem odstraní izolaci a zároveň umožňuje zařezat kabel do zářezového pole typu KRONE, LSA, 110
- Modulární konektory RJ45
- Nůž 18 cm.

Napájení testeru - 9V baterie (není součástí dodávky)

Technická specifikace může být změněna bez výslovného upozornění, obrázky mohou být ilustrativní.
Nářadí Noyafa NF1304

Parametry

Komentáře

 


Zákazníci, kteří si tento výrobek koupili, objednali také:
W-Star Konektor FTP RJ45EZ Cat5e 10ks 3U pozlacený 5SLD pass through WSFRJ45EZC510
W-Star Konektor FTP RJ45EZ Cat5e 10ks 3U pozlacený 5SLD pass through WSFRJ45EZC510
logo