Ochrana osobních údajů
 

Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů našich zákazníků


1)    Kdo je správcem osobních údajů
Na www.VSEPROWIFI.cz, provozované firmou SEWECOM ONLINE s.r.o., IČO: 26877848, viz kontakty (dále jen „my“) věnujeme ochraně osobních údajů velkou pozornost. Zde naleznete informace o tom, jaké osobní údaje sbíráme, uchováme a zpracováváme o našich zákaznících a uživatelích našeho webu. Zda údaje zpracováváme na základě souhlasu nebo na základě jiného právního důvodu. Dále k jakým účelům je používáme. Komu je můžeme předávat a jaká máte v souvislosti se zpracováním vašich osobních údajů práva.

2)    Jaké osobní údaje zpracováváme.
Při používání našich služeb k nám ukládáte různé typy údajů, jako jsou vaše uživatelské jméno a heslo, vaše kontakty a další nastavení. Vidíme, jaké produkty si prohlížíte na našem webu a z jakého zařízení, jaké z našich nabídek zaslaných e-mailem vás zaujaly a odvozujeme z toho další údaje o vás, abychom vám zobrazili nabídky na míru a v budoucnu mohli náš web dále zlepšovat. Pokud u nás nakoupíte, nebo si vytvoříte účet, pracujeme také se jménem a příjmením, adresou a vašimi objednávkami a případně údaji, které si nastavíte ve svém účtu.

Zpracováváme následující osobní údaje:
Identifikační údaje, zejména jméno a příjmení, uživatelské jméno a heslo (jeho šifrovaný otisk), IČO a DIČ, pokud jste podnikatel.
Kontaktní údaje nutné pro doručení zásilky: osobní údaje, které nám umožňují doručit zásilku, zejména e-mailová adresa, telefonní číslo, adresa pro doručení, fakturační adresa, případně další doručovací adresy, které jste nám zadali.
Vaše nastavení: uložené adresy a profily, nastavení newsletterů, nákupní seznamy, sledované produkty (tzv. hlídací psi, pokud máte nastaveno), vaše hodnocení produktů a služeb a vyplněné dotazníky a ostatní, které si sami nastavíte v nastavení Vašeho účtu.
Údaje o vašich objednávkách: údaje o zboží a službách, které jste si objednali, způsobu doručení a platby a údaje o reklamacích, včetně čísla platebního účtu (pokud jste nám jej zadali)
Údaje o vašem chování na webu, zboží a služby, které si zobrazujete, odkazy, na které klikáte, způsob pohybu po našem webu a posouvání obrazovky a také údaje o zařízení, ze kterého si náš web prohlížíte, jako je IP adresa a z ní odvozená poloha, identifikace zařízení, jeho technické parametry jako operační systém a jeho verze, rozlišení obrazovky, použitý prohlížeč a jeho verze a také údaje získané ze souborů cookie a obdobných technologií pro identifikaci zařízení.
 Údaje o vašem chování při čtení newsletterů a mailů, které vám zasíláme: časy otevření zpráv a také údaje o zařízení, na kterém zprávy čtete, jako je IP adresa a z ní odvozená předpokládaná poloha, technické parametry zařízení jako operační systém a jeho verze, rozlišení obrazovky, použitý prohlížeč a jeho verze.
Další údaje, kterými se rozumí osobní údaje získané z vašeho nastavení, údajů o zboží a službách, které si u nás nakoupíte, údajů o vašem chování na webu a údajů o vašem chování při čtení e-mailů, které vám zasíláme; zejména se jedná o údaje o vašem pohlaví, věku, finanční situaci, nákupním chování a vztahu k různému zboží a službám. Dále zpracováváme údaje související s využitím telefonických kontaktů nebo návštěvou prodejny, identifikace zpráv, které nám zasíláte, vč. identifikátorů, jako jsou IP adresy a nahrávky z kamerového systému na prodejně.

3)    Důvody zpracování osobních údajů - právní podklady použití Vašich osobních údajů

Návštěva webu
Pokud používáte náš web, na kterém využíváme i soubory cookies, používáme vaše údaje zejména pro zlepšování našich služeb. Pokud se u nás zaregistrujete, využíváme vaše údaje pro vedení vašeho účtu účtů a poskytování souvisejících funkcí. Také vám s pomocí vašich kontaktů a dalších údajů zobrazujeme a zasíláme naše přizpůsobené nabídky. S vaším souhlasem předáváme údaje třetím stranám pro zobrazení nabídek na dalších webech a také abychom vám zpřístupnili některé dodatečné služby. Ke zpracování osobních údajů nás opravňuje buď příprava či plnění smlouvy s vámi, dodržování právních povinností, naše oprávněné zájmy nebo váš souhlas.
Cookies a pixely
Pokud navštívíte náš web, do vašeho zařízení ukládáme a následně z něj čteme cookies. Některé cookies jsou aktivní ve Vašem prohlížeči do okamžiku, kdy jej zavřete, jiné zůstanou uloženy v zařízení po nastavenou dobu a aktivují se pokaždé, když navštívíte webovou stránku, která konkrétní cookie vytvořila. Dále používáme pixelové značky (pixely) které mají podobnou funkci jako cookies, ale jsou  pevnou součástí webových stránek. Cookies do vašeho zařízení nejen ukládáme, ale také čteme ty cookies, které do vašeho zařízení uložil náš web. Nastavení a práci s cookies můžete ovlivnit nastavením svého prohlížeče, kde můžete používání cookies zakázat. Cookies nám pomáhají identifikovat vás při přecházení mezi jednotlivými stránkami našeho webu a při opětovných návštěvách ( například aby se vám při nákupu nesmazal košík), abychom si mohli zapamatovat vaše přihlášení a nežádat vás opakovaně o e-mail a heslo. Zaznamenat si, že jste nám udělili souhlas dle tohoto dokumentu nebo souvisí se zajištěním bezpečnosti, například evidování, zkoumání a odstraňování poruch a nefunkčních součástí našeho webu. Takové cookies a další soubory jsou nezbytné pro fungování naší webové stránky. Pokud ve svém prohlížeči zablokujete tyto cookies, naše webová stránka nemusí fungovat správně.
Marketingové cookies ukládáme z našeho webu. Ty nám umožňují např. sledovat návštěvnost  webu, jeho jednotlivých stránek, vytvářet statistiky a přehledy a měřit účinnost reklamy.  Přizpůsobovat pro vás obsah našeho webu, například vám zobrazit přednostně produkty, které jste si již prohlédli, a zobrazovat vám další nabídky na míru na našem webu dle Vašich preferencí. Cookies třetích stran umožňujeme uložit třetím stranám, které je mohou použít ke sběru údajů o vašem chování na našem webu a na dalších webových stránkách, pro zobrazení přizpůsobených nabídek a cílené reklamy v rámci reklamních a sociálních sítí na jiných webových stránkách, než je náš web, k propojení se sociálními sítěmi, jako je Facebook, včetně automatického přihlášení, zajištění funkcí jako je tlačítko „To se mi líbí“ (facebook) a zobrazení přizpůsobených nabídek a cílené reklamy na těchto sociálních sítích a jiných webových stránkách, než je náš web. Za tímto účelem také předáváme reklamním a sociálním sítím údaje o vašem chování na webu. Takovým partnerům však nepředáváme vaše identifikační údaje ani jméno, příjmení, adresu. Seznam sociálních a reklamních sítí naleznete v části Zpracovatelé osobních údajů. Pokud využití cookies třetích stran a předání vašich údajů reklamním a sociálním sítím nevypnete v sekci Nastavení soukromí Vašeho prohlížeče a kliknete na jakýkoli odkaz na našem webu (mimo panel s upozorněním) nebo kliknete na tlačítko „Rozumím“, jež je součástí upozornění, budeme mít za to, s využíváním těchto cookies a předáváním vašich údajů reklamním a sociálním sítím souhlasíte. Svůj souhlas můžete kdykoli odvolat vypnutím této funkce v sekci Nastavení soukromí Vašeho prohlížeče
Využívání osobních údajů návštěvníků webu na základě našeho oprávněného zájmu (bezpečnost, funkčnost, vylešování služeb a webu). Pokud navštívíte náš web, zpracováváme údaje o vašem chování na webu na základě našeho oprávněného zájmu (tedy bez vašeho souhlasu) za účelem získání informací, na základě kterých pro vás budeme moci web v budoucnu vylepšit a dále také pro předcházení útoků na náš web a ohrožení jeho funkčnosti i bezpečnosti vašich dat.

Doplňující údaje, které také získáváme
IP adresa vašeho zařízení, operační systém vašeho zařízení, jeho verze a jazykové nastavení, prohlížeč, který na svém zařízení používáte, jeho verze a jazykové nastavení, adresa webové stránky (URL adresa), ze které přicházíte na náš web. Pro přizpůsobení nabídek a cílených reklam používáme údaje o vašem chování na webu po dobu 24 měsíců. Tuto funkci můžete kdykoli vypnout v sekci Nastavení soukromí ve Vašem prohlížeči. Proti tomuto zpracování máte právo uplatnit námitku.

Souhlas - marketingové a obchodní sdělení
Pro účely zasílání obchodních sdělení (e-mail marketing) zpracováváme vaše osobní údaje na základě vašeho souhlasu. Pokud nám souhlas neudělíte a jste naším zákazníkem, tak vám můžeme obchodní sdělení zaslat i bez toho, abyste nám udělili váš souhlas na základě našeho oprávněného zájmu.
V každém případě však můžete takovouto marketingovou komunikaci z naší strany jednoduše zakázat tím, že kliknete v patičce emailu pro odhlášení a nebo si sami upravíte nastavení svého uživatelského profilu (nejjednodušší a nejrychlejší řešení) nebo využije kontaktního formuláře nebo nás kontaktujete prostřednictvím tel. 723 80 79 78.

V případě, že se zaregistrujete, pak navíc provádíme následující zpracování:
Údaje, které po Vás požadujeme pro přihlášení na eshop (vytvoření účtu), potřebujeme k tomu, abychom Vám byli schopni v budoucnu dodat zboží, které si objednáte. Účet nejste povinni vytvářet. Jakmile je smlouva uzavřena, tak vaše osobní údaje zpracováváme k tomu, abychom vám doručili zakoupené zboží, popř. služby. Zpracováváme především údaje fakturační a doručovací. Ke zpracování osobních údajů nás opravňuje příprava či plnění smlouvy s vámi nebo dodržování právních povinností.
Údaje, které od Vás získáváme na základě oprávněného zájmu Vám zboží doručit: jméno, příjmení, kontaktní email, volitelně a dobrovolně i pohlaví (slouží pro skloňování jména), dále pak ulice, městská část, město, poštovní směrovací číslo, telefon a heslo, které ukládáme v zašifrované podobě.

Oprávněné zájmy
Vaše osobní údaje používáme i k tomu, abychom vám poskytli relevantní obsah, tedy obsah, který je pro vás zajímavý. Na základě oprávněného zájmu takto zpracováváme zejména osobní údaje, které zpracováváme automaticky a cookies. Také vám s pomocí vašich kontaktů a dalších údajů zobrazujeme a zasíláme naše přizpůsobené nabídky. Nezasíláme žádné nabídky třetích stran. Ke zpracování osobních údajů nás opravňuje buď příprava či plnění smlouvy s vámi, dodržování právních povinností, naše oprávněné zájmy nebo váš souhlas.
Pokud si vytvoříte účet, zpracováváme vaše identifikační a kontaktní údaje, vaše nastavení a údaje o vašich objednávkách (pokud u nás později nakoupíte), na základě plnění smlouvy s vámi (bez vašeho souhlasu), abychom mohli vést váš uživatelský účet. Smlouva, o kterou se naše zpracování opírá, vzniká vytvořením vašeho účtu. Osobní účet můžete kdykoliv smazat nebo pořádat o jeho smazání.
Pro přípravu nabídky na míru výše uvedené údaje analyzujeme a získáváme z nich další údaje, které pro tento účel používáme. Takto můžeme použít rovněž údaje o vašem chování na webu, které jsme získali před tím, než jste se zaregistrovali (pokud jste v Nastavení soukromí v prohlížeči v minulosti nevypnuli personalizaci webu), a můžeme sbírat údaje o vašem chování na webu i když se nepřihlásíte (např. když vás identifikujeme pomocí cookie). Podle těchto údajů také můžeme rozčleňovat naše uživatele do různých skupin a podle toho vám na webu nebo e-mailem nabídnout další produkty, které by vás podle našeho posouzení mohly zajímat. Tuto funkci můžete kdykoli vypnout v sekci Nastavení soukromí Vašeho prohlížeče. Z informačních i nabídkových emailů se můžete kdykoliv odhlásit kliknutím na odkaz v patičce emailu, v nastavení svých údajů na webovém rozhraní nebo požádat o pomoc na tel. 723 80 79 78.
Pokud u nás i nakoupíte jako fyzická osoba, zpracováváme vaše osobní údaje za účelem vyřízení vaší objednávky vaše identifikační a kontaktní údaje a údaje o vašich objednávkách. Pokud u nás máte uživatelský účet, můžeme pro tento účel použít rovněž vaše nastavení.
Jestliže u nás nakoupíte jako zástupce právnické osoby, zpracováváme tytéž údaje za stejným účelem na základě našeho oprávněného zájmu spočívajícího v uzavření a plnění smlouvy s osobou, kterou zastupujete.
Vaše osobní údaje poskytnuté pro plnění objednávky použijeme za účelem vyřízení vaší objednávky, znamená, že je použijeme zejména, aby se vám nesmazalo zboží vložené do košíku, nebo údaje z rozpracované objednávky,  abychom s vámi mohli o objednávce komunikovat, například vám zaslat její potvrzení nebo vás upozornit na odeslání zboží,  pro potřeby doručení zboží; v této souvislosti můžeme vaše údaje předat také našim přepravním partnerům, a to výlučně pro potřeby dodání tohoto zboží,  v souvislosti s reklamací objednaného zboží či služby; v této souvislosti můžeme vaše údaje předat také dodavateli zboží nebo servisnímu centru.
Pro tento účel osobní údaje používáme po dobu nezbytnou k vyřízení vaší objednávky, popř. vyřízení smluvního požadavku, jako je reklamace. Dále tyto osobní údaje uchováváme za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran.

Vaši spokojenost zjišťujeme také prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož  je www.VSEPROWIFI.cz  zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud neodmítnete zasílání našich nabídek zakliknutím při objednávání. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz.  Provozovateli portálu Heureka.cz pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli uplatnit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.
Proti těmto zpracováním realizovaným na základě našeho oprávněného zájmu máte právo uplatnit námitku.


Zpracování na základě plnění zákonných povinností
Protože musíme plnit všechny zákonem stanovené povinnosti, nemusíme získat pro takové zpracování váš souhlas. Zpracováváme vaše identifikační a kontaktní údaje, údaje o objednávkách, a to z důvodu dodržování zejména následujících zákonů:
zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví
zákon č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele
zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty
zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník
Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem je po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Našimi oprávněnými zájmy jsou zde ochrana právních nároků a kontrola řádného poskytování našich služeb a dodávky zboží.
Proti tomuto zpracování na základě oprávněného zájmu máte právo uplatnit námitku.

Zpracování osobních údajů na základě komunikace
Pokud s námi komunikujete zejména prostřednictvím emailu, chatovacích nástrojů a sociálních sítí budeme zpracovávat vaše identifikační a kontaktní údaje a záznamy o proběhlé komunikaci na základě našeho oprávněného zájmu z důvodu vyřízení vašich požadavků, evidence vašich požadavků, abychom je mohli kontrolovat, že je plníme řádně a včas a nebo k prokazování, že jsme váš požadavek přijali a vyřídili.  Pro tyto účely osobní údaje uchováváme po dobu 30 měsíců. Pokud u nás uděláte pomocí některého z kanálů objednávku, můžeme údaje uchovat pro ochranu právních nároků po dobu trvání promlčecí doby 3 roky a jeden rok po jejím uplynutí s ohledem na nároky uplatněné na konci promlčecí doby.
Proti zpracování na základě našeho oprávněného zájmu máte právo uplatnit námitku

4) Kamerový záznam
Pokud navštívíte naši prodejnu, budeme zpracovávat nahrávku z kamerového systému, na které můžete být zachyceni, a to na základě našeho oprávněného zájmu (tedy bez vašeho souhlasu) za účelem ochrany našeho i vašeho majetku a osob pohybujících se v prodejně a jejím okolí, což je současně náš oprávněný zájem. Pro tento účel osobní údaje uchováváme po dobu 14 dnů.
Proti tomuto zpracování máte právo uplatnit námitku.
Přestože si to nepřejeme, v případě zahájení soudního, správního nebo jiného řízení zpracováváme vaše osobní údaje v nezbytném rozsahu po celou dobu trvání takových řízení a zbývající část promlčecí doby po jeho ukončení.
Osobní údaje třetích osob, které nám poskytnete
Poskytujete-li nám osobní údaje třetích osob, je vaší povinností informovat o tom dotyčnou osobu a zajistit si její souhlas s těmito podmínkami ochrany osobních údajů (to se týká zejména situace, kdy Vaši zásilku, objednávku má přebírat někdo jiný).

5) Osobní údaje osob mladší 16-let
www.VSEPROWIFI.cz  není určen pro děti mladší 16-let. Osoba mladší 16-let může náš internetový obchod používat pouze, pokud k tomu udělí souhlas jeho zákonný zástupce.

6) Kdo vaše osobní údaje zpracovává a komu je předáváme?
Všechny zmíněné osobní údaje zpracováváme pro vlastní potřebu my jako správce. Stanovujeme shora vymezené účely, pro které vaše osobní údaje shromažďujeme, určujeme prostředky zpracování a odpovídáme za jejich řádné provedení.
Vaše osobní údaje můžeme předávat také dalším subjektům, které se nacházejí v roli správce, a to v  souvislosti vyřízením vaší objednávky našim partnerům, kteří se na tomto vyřízení podílejí:
přepravním partnerům: PPL s.r.o., IČO: 25194798, Česká pošta, s.p., IČO: 47114983, pro doručení vaši objednávky.
Dodavatel zboží nebo servisnímu centru příslušného výrobce v souvislosti s reklamací objednaného zboží či služby.
Na základě vašeho souhlasu reklamním a sociálním sítím, jak je popsáno v části využívání cookies a dalších technologií, předání údajů reklamním a sociálním sítím, a to konkrétně:
        Google Ireland Limited (registrační číslo: 368047), se sídlem Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irsko; podmínky ochrany soukromí této společnosti jsou dostupné zde: https://policies.google.com/technologies/ads.
        Facebook Ireland Limited, se sídlem 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, D02 X525, Irsko; podmínky ochrany soukromí této společnosti jsou dostupné zde: https://cs-cz.facebook.com/about/privacy.
        Seznam.cz, a.s., IČO 26168685.
Pro zpracování osobních údajů rovněž využíváme služeb dalších zpracovatelů, kteří osobní údaje zpracovávají pouze podle našich pokynů a pro účely, které jsou popsány v části proč osobní údaje zpracováváme a co nás k tomu opravňuje. Takovým zpracovatelem je společnost SEWECOM s.r.o.,  IČO 25857312, která nám pomáhá s optimalizací webu a nabídek pro vás a dále poskytovatel služby zjišťování spokojenosti Ověřeno zákazníky společnost Heureka Shopping s.r.o., IČO: 023 87 727.

7) Zdroje osobních údajů
Osobní údaje získáváme přímo od vás prostřednictvím našeho webu nebo při komunikaci s vámi.

8) Předávání údajů mimo EU
Vaše osobní údaje nepředáváme do zemí, kterou nejsou součástí EU.

9) Jaká máte práva při zpracování osobních údajů?

Ve vztahu k vašim osobním údajům máte zejména právo kdykoliv odvolat svůj souhlas se zpracováním osobních údajů, právo opravit či doplnit své osobní údaje, právo požadovat omezení jejich zpracování, právo vznést námitku či stížnost proti zpracovávání vašich osobních údajů, právo na přístup k vašim osobním údajům, právo požadovat přenesení vašich osobních údajů, právo být informován o porušení zabezpečení vašich osobních údajů a za určitých podmínek také právo na výmaz některých osobních údajů, které v souvislosti s vámi zpracováváme (tzv. právo být „zapomenut“).
Právo na přístup
Máte právo vědět, jaké údaje o vás zpracováváme, za jakým účelem, po jakou dobu, kde vaše osobní údaje získáváme, komu je předáváme, kdo je mimo nás zpracovává a jaká máte další práva související se zpracováním vašich osobních údajů. To vše se můžete dozvědět v tomto dokumentu „Ochrana osobních údajů“.  Můžete nás požádat o potvrzení, zda osobní údaje, které se vás týkají, jsou či nejsou z naší strany zpracovávány, a pokud tomu tak je, máte právo získat přístup k těmto osobním údajům. V rámci práva na přístup nás můžete požádat o kopii zpracovávaných osobních údajů, přičemž první kopii vám poskytneme bezplatně a další kopie již s poplatkem.
Právo na opravu
Chyba se může stát.  Pokud zjistíte, že osobní údaje, které o vás zpracováváme, jsou nepřesné nebo neúplné, máte právo na to, abychom je bez zbytečného odkladu opravili, nebo doplnili. Pro urychlení opravy Vám doporučujeme provést požadovanou změnu osobně ve Vašem nastavení.
Právo na výmaz
Vaše údaje bez zbytečného odkladu vymažeme pokud :
vaše osobní údaje již nepotřebujeme pro účely, pro které jsme je zpracovávali
odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů, přičemž  nemáme jiný důvod, proč tyto údaje potřebujeme nadále zpracovávat
využijete svého práva vznést námitku proti zpracování (viz níže část Právo vznést námitku proti zpracování) u osobních údajů, které zpracováváme na základě našich oprávněných a zájmy pominuly
domníváte se, že námi prováděné zpracování osobních údajů přestalo být v souladu s obecně závaznými předpisy.
Některá data však potřebujeme pro dodržení jiných zákonů (účetnictví, DPH), proto některá data budeme muset zpracovávat i nadále.
Právo na omezení zpracování
V níže uvedených případech máte právo na omezení zpracování dat.
popíráte přesnost vašich osobních údajů,
vaše osobní údaje jsou zpracovávány protiprávně,
my již vaše osobní údaje nepotřebujeme pro účely zpracování, ale vy je potřebujete pro určení, výkon nebo obhajobu vašich právních nároků
pokud jste vznesl/a námitku dle předchozího bodu, tak máte právo na to, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů.
V takovém případě můžeme vaše osobní údaje zpracovávat pouze s vaším souhlasem (s výjimkou uložení či zálohy předmětných osobních údajů).

Právo na přenositelnost
Máte právo získat od nás všechny vaše osobní údaje, které jste nám vy sami poskytli a které zpracováváme na základě vašeho souhlasu a na základě plnění smlouvy. Vaše osobní údaje vám poskytneme ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu. Abychom mohli na vaši žádost údaje snadno převést, může se jednat pouze o údaje, které zpracováváme automatizovaně v našich elektronických databázích.
Právo vznést námitku proti zpracování
Máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, k němuž dochází na základě našeho oprávněného. Jde-li o marketingové aktivity, přestaneme vaše osobní údaje zpracovávat okamžitě, v ostatních případech tak učiníme, pokud nebudeme mít závažné oprávněné důvody pro to, abychom v takovém zpracování pokračovali.
 

Právo podat stížnost
Uplatněním práv výše uvedeným způsobem není nijak dotčeno vaše právo podat stížnost u příslušného dozorového úřadu. Toto právo můžete uplatnit zejména v případě, že se domníváte, že vaše osobní údaje zpracováváme neoprávněně nebo v rozporu s obecně závaznými právními předpisy. Stížnost proti námi prováděnému zpracování osobních údajů můžete podat u Úřadu pro ochranu osobních údajů, který sídlí na adrese Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7.


 Jak uplatnit jednotlivá práva?
Jednoduše vyplňte formulář v sekci Správa osobních údajů po přihlášení nebo nám zavolejte a my vám formuláře pomůžeme vyplnit. Nejrychlejší způsob, jak lze uplatnit a požádat o výkon práva na opravu, doplnění, výmaz  je pomocí vyplnění webového formuláře na odkazu Správa osobních údajů. Pokud jste naším neregistrovaným zákazníkem nebo již registraci nemáte, doporučujeme přejít odhlásit se kliknutím na odkaz v patičce emailu. Uživatele bez registrace požádáme o vyplnění doplňujících údajů potřebných ke zpracování žádosti. V případě nejasnosti nebo otázek k vyplnění zavolejte nám na linku +420 723 80 79 78 , kde vám pomůžeme s vyplněním vaši žádosti pomocí webového formuláře.
Můžete také žádost zaslat prostřednictvím datové schránky společnosti, případně v listinné podobě na adresu provozovny Ostrava.
Vaši žádost vyřídíme bez zbytečného odkladu, maximálně však do jednoho měsíce. Ve výjimečných případech, zejména z důvodu složitosti vašeho požadavku, jsme oprávněni tuto lhůtu prodloužit o další dva měsíce. O takovém případném prodloužení a jeho zdůvodnění Vás budeme informovat.
 

Pokračovat
logo