W-Star Kabelový tester RJ45 WSNF466, ochrana proti přepětí, STP, UTP, Cat5e, Cat7
 


W-Star Kabelový tester RJ45 WSNF466, ochrana proti přepětí, STP, UTP, Cat5e, Cat7

Výrobce
W-STAR

 
skladem
novinka
 

Tester kabelu RJ 45 WSNF466 test zapojení UTP kabelu, zkrat, přušené vodiče, správné nakrimpování konektorů, ochrana proti přepětí POE

Cena:
198,00Kč
bez DPH 163,64Kč
 
Dostupnost: více než 10 ks, Kód: WSNF466
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Mohlo by vás také zajímat

Popis produktu

Chcete vědět, proč je tento základní model ethernet testeru tak oblíbený u techniků?
Kabelový tester W-star WSNF466 má všechny funkce, které obsahují základní modely testeru UTP, jako je test zapojení vodičů v kabelech, zjištění zda vodiče nejsou přehozené nebo zkratované. Jenže, většinou obyčejný tester technici zničí, když zapojí datové kabely, které vedou napájení, například pro kamery nebo POE. A proto vývojáři tento model upravili a zabudovali do testeru WSNF466 ochranu proti přepětí na portech RJ 45, která zabrání zničení elektroniky testeru POE napájením. Super vychytávka, která ulehčuje práci techniků, neboť před zapojením kabelů do testeru nemusí zjišťovat, zda vodiče náhodou nevedou také napájení. Tester W-star WSNF466 má rychlou odezvu při testu a funkci stand by se kterou tester nemusíte vypínat a zůstává v pohotovostním režimu připraven k okamžitému použití. Baterie pak vydrží až 5 měsíců.

Jak tester funguje? Tester síťových kabelů opakovaně testuje jednotlivé vodiče a pomůže vám odhalit přerušené kabely, zkrat, překřížené dráty nebo jiný problém na síťovém vedení. Tester je vhodný pro sítě s konektory stíněné i nestíněné, STP/ UTP RJ45 Cat5, Cat5E, Cat6, Cat7. Oddělitelná externí jednotka, se kterou snadno otestujete již zabudované síťové kabely v budově.

Příklad použití zkoušečky RJ 45:
1. Máme přerušený drát č. 3. Zapojíme oba konektory RJ45 do testeru, první konektor do hlavní části, druhý konektor do externí části a pustíme test. Na testeru postupně problikávají ledky 1-2, drát 3 je přerušený, ledka se nerozsvítí, a test dále pokračuje probliknutím led 4-5-6-7-8-G.
2. Pokud budeme mít prohozené dráty 2 a 4, ledky se nám budou zobrazovat v pořadí 1-4-3-2-5-6-7-8-G.
3. Pokud budeme mít na dvou kabelech zkrat, na hlavní jednotce se ledky u zkratovaných drátů nerozsvítí, na externí jednotce se slabě rozsvítí dvě ledky, představující zkratované dráty. Při více zkratovaných drátech se ledky na externí jednotce nerozsvítí.
Vidíte? Je snadné používat tento jednoduchý kabelový tester.


PARAMETRY:
Typy konektorů: RJ45
Ochrana proti přepětí: hlavní jednotka (Main) do 60V, ukončovací modul (Remote) do 12V
Barva: černá
Napájení baterie 1x 9V není součástí dodávky
Rozměry: 98 x 90 x 18 mm
Váha: 122g

Zákazníci oceňují: Výhodná cena testeru, malé rozměry, tester umí poznat patch a cross kabel, snadná kontrola poruchy kabelu (přerušený, přehozené páry), jednoduché ovládání, možnost testování již zabudovaných síťových kabelů, ochrana proti zničení POE napájením. Český návod.

Technická specifikace může být změněna bez výslovného upozornění, obrázky jsou pouze ilustrativní.

Parametry

Komentáře

 


Zákazníci, kteří si tento výrobek koupili, objednali také:
W-Star Tester kabelů UTP WSNF468S test POE 802.3at UTP/STP RJ45 RJ11
W-Star Tester kabelů UTP WSNF468S test POE 802.3at UTP/STP RJ45 RJ11
logo