W-star Monitor kvality vzduchu WSJMS10, TVOC, HCHO, LCD
 


W-star Monitor kvality vzduchu WSJMS10, TVOC, HCHO, LCD

Výrobce
W-STAR

 
 

Měřič kvality vzduchu s LCD WSJMS10, TVOC, HCHO, čitelný displej, alarm při znečištění, napájení baterie 2xAA

Cena:
358,99Kč
bez DPH 296,69Kč
 
Dostupnost: na info, Kód: WSJMS10
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Popis produktu

Chcete vědět co dýcháte? Škodlivé látky ve vduchu nejsou vidět, ale naštěstí je můžeme změřit. Tento měřák kvality vduchu umožňuje přesné měření škodlivých látek jako je formaldehyd (HCHO) a celkové těkavé organické sloučeniny (TVOC). Měřič kvalitvy vzduchu W-star WSJMS10 nabízí snadné měření pomocí jednoho tlačítka, které zkalibruje přístroj a spustí měření s přesností 0,001.

Naměřené hodnoty zobrazí ukazatel kvality vzduchu W-star WSJMS10 na přehledném displeji s dobrou čitelností. Barevný indikátor označuje celkovou kvalitu prostředí, která je rozdělena do tří úrovní: dobrá (zelená), mírně znečištěná (žlutá) a silně znečištěná (červená). Při dosažení závažné úrovně znečištění detektor spustí alarm, aby se předešlo potenciálním rizikům.

Přenosné provedení měříče kvality vzduchu W-star WSJMS10 umožňuje sledovat kvalitu vzduchu v domácnostech, kancelářích, autech, hotelech, kuchyních apod.

Formaldehyd je škodlivá chemikálie, která se vyskytuje ve vzduchu z různých zdrojů jako jsou spalovací procesy, stavební materiály, kosmetika nebo lepidla. Formaldehyd je bezbarvý, štiplavě páchnoucí plyn, který může způsobovat podráždění očí, krku a dýchacích cest.. Formaldehyd může poškozovat lidské zdraví a byl zařazen mezi rakovinotvorné látky.

TVOC je souhrnný ukazatel, který vyjadřuje množství různých volně organických těkavých látek ve vzduchu. TVOC se měří v mikrogramech na metr krychlový (µg/m3) nebo v částech na miliardu (ppb). Emisích VOC pochází z různých zdrojů, např. spalovací procesy, stavební materiály, kosmetika, lepidla, nátěry nebo vonné svíčky. Některé VOC mají zřetelný zápach, jiné jsou bez zápachu nebo jen slabě cítit, VOC jsou taktéž zařazeny mezi rakovinotvorné látky.

TECHNICKÉ PARAMETRY:
Model W-Star WSJMS10
Název produktu: měřič kvality vzduchu HCHO, TVOC
Barva: bílá
Jednotky měření: mg/m3
Způsob měření: polovodičový senzor plynů
Rozsah měření: 0,000-2,888 mg/m3 (Formaldehyde), 0,000-9,999 mg/m3 (TVOC)
Rozměry displeje: 30mm x 40mm
Váha: 110 g
Napájení: 2x baterie AA 1,5V (není součástí dodávky)
Rozměr: 140mm x 49mm x 27mm

Obsah balení: Tester kvality ovzduší, návod

Technická specifikace může být změněna bez výslovného upozornění, obrázky jsou pouze ilustrativní.

JMS10 (Výrobce Noyafa)

Parametry

Komentáře

 

logo