W-Star Spojka RJ45 STP CPSTPBK CAT6 přímá, stíněná, černá
 


W-Star Spojka RJ45 STP CPSTPBK CAT6 přímá, stíněná, černá

Výrobce
W-STAR

 
skladem
novinka
 

Kabelová spojka RJ 45 spojí dva síťové kabely, CAT6 i Cat5e, 2 konektory RJ45 samice, přímá, zapojení 1:1, vhodná na prodloužení síťových kabelů

Cena:
64,00Kč
bez DPH 52,89Kč
 
Dostupnost: více než 10 ks, Kód: CPSTPBK
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Mohlo by vás také zajímat

Popis produktu

Spojka RJ45 na UTP kabely je malá kostička, která má na protilehlých koncích vstup z konektorů RJ45 samice. Touto spojkouj lze spojit dva různě dlouhé síťové kabely a prodloužit si tak příliš krátký UTP kabel ( někdo říká třeba internetový kabel).

Spojka síťového kabelu RJ45 můžete snadno použít všude tam, kde máte nedostatečnou délku ethernetových kabelů nebo jste se rozhodli přemístit počítač na jiné místo a současný kabel není dostatečně dlouhý. Kabel snadno nadstavíte novým kusem UTP kabelu a oba díly spojíte spojkou RJ45.

Spojka je kompatibilní s různými typy kabelů a různými typy konektorů. Stačí si pamatovat, že potřebujete konektor RJ45 a to je vše. Tato spojka je stíněná a zvládá i standart Cat6, to znamená, že zajišťuje vysokou rychlost přenosu a kvalitu datového přenosu. Je zpětně kompatibilní, takže ji lze použít i na datové rozvody Cat5 nebo Cat5e. Tato spojka je stíněná a i když nemáte stíněné rozvody, bude fungovat.

Práce se spojkou je snadná, konektory lze do spojky zapojovat a samy se zajistí pojistkou. Pro rozpojení spoje a vytažení konektoru RJ45 stačí tlačit pojistku směrem k tělu konektoru RJ45 a konektor vytáhnout.

PARAMETRY:
Typ: Cat6 (zpětně kompatibilní s Cat3, Cat5, Cat5e, Cat6, Cat7) 8P8C
Přenosová rychlost: 10 Gbps
Stíněná - lze použít na stíněné i nestíněné kabelové ethernet rozvody STP i UTP
Konektory: 2x RJ45 konektor samice
Barva: černá
Rozměry: 4x2x2cm

Parametry

Komentáře

 

logo