W-star POE univerzální napájení stíněný AP, kamery, spodní napaječ, 1 ks, POEUNISTP
 


W-star POE univerzální napájení stíněný AP, kamery, spodní napaječ, 1 ks, POEUNISTP

Výrobce
W-STAR

 
skladem
 

POE napájecí univerzální adapter pro pasivní POE, slučuje napájecí vedení do nevužitých párů na UTP kabelu, takže po jednom kabelu mohou jít jak data tak napájení.

Cena:
54,99Kč
bez DPH 45,45Kč
 
Dostupnost: více než 10 ks, Kód: POEUNISTP
Hodnocení [nehodnocen]
 
 

Mohlo by vás také zajímat

Popis produktu

POE napájení - Power Over Ethernet je jednoduchý způsob jak zabezpečit napájení přístupového bodu na střeše. Pasivní PoE využívá volné dráty v Ethernetovém kabelu a po nich posílá napájení zařízení na vzdálený konec. Na krátké vzdálenosti je většinou možné využít napájecí adaptér standardně dodávaný s přístupovým bodem, nebo jiným síťovým prvkem, který chceme napájet po ethernetovém kabelu. Jestliže je úbytek napětí na vedení při větších délkách ethernetového kabelu příliš velký, je možné použít jiný výkonnější adaptér tak, aby se tento úbytek eliminoval.

Zapojení pasivního PoE je velmi jednoduché. Na spodní části připojíme ethernetový RJ konektor pasivního PoE do PC, HUBu, nebo Switche a připojíme napájecí adaptér do napájecí zásuvky. Na opačný konec (RJ zásuvka) připojíme zařízení přes ethernetový kabel. Zařízení je tímto připojené.

Parametry

Komentáře

 

logo